• Teste, Examene, Certificate

La încheierea fiecărui modul, se eliberează certificate de absolvire care atestă profilul și nivelul cursului urmat. Examenele pentru obținerea certificatelor internaționale și de specialitate se vor da fie la Centru, în colaborare cu Consiliul Britanic, la Școala Internaţională din Cluj sau în Bucureşti, după caz. Certificatele emise de Centru vor avea corespondentele Cadrului European Comun de Referință.

CERTIFICATE PENTRU COPII (7 – 11 ani):
După fiecare nivel, copiii pot primi certificate de la Centru dar pot participa și la examene pentru a obține certificate Cambridge cum ar fi Cambridge Exams for Kids YLE – STARTERS (pentru cei mici/începători), MOVERS (nivel mediu) și FLYERS (avansați). Pentru aceasă vârstă există și teste/examene oferite de LCCI, respectiv: JetSet (Jet) For Kids – Nivel 2/3 (echivalent A1/A2).

CERTIFICATE PENTRU ELEVI (12 – 14 ani):
Pregătim copii la nivelele corespunzătoare pentru a obține examenele Cambridge specifice varstei intre 12 – 14 dar și pentru cei care doresc să participe la testele Jetset (Jet) oferite de LCCI. Cei până în 12/13 ani mai pot participa la examene Cambridge pentru copii (Cambridge exams for Kids YLE – FLYERS)  iar elevii de peste 13 ani se pot deja pregăti pentru Cambridge KET for Schools (A2) sau Cambridge PET for Schools (B1). Prin LCCI se pot da testele JETSET (JET) (Junior English Tests).

CERTIFICATE PENTRU ADOLESCENȚI (15 – 18 ani)
Oferim cursuri pentru obținerea Certificatelor Cambridge PET/ PET for Schools pentru nivel intermediar (B1) sau Cambridge FCE/FCE  for Schools pentru nivel avansat (B2). Prin LCCI oferim JETSET (SET) (Senior English Test), nivelele 4/5/6.

Oferim de asemenea pregătiri individuale sau în grupuri mici pentru Bacalaureat sau examene de Universitate. Elevii din clasa XI-a/XII-a se pot pregăti și pentru obținerea certificatelor pentru adulți.

CERTIFICATE PENTRU ADULȚI
Centrul oferă certificate după fiecare nivel parcurs dar oferă și posibilitatea de a pregăti, testa și susține examene pentru obținerea certificatelor recunoscute internațional, cum ar fi:
1. Certificate emise prin Universitatea din Cambridge (ESOL Exams).
Pînă acum, peste 2 milioane de oameni din peste 130 țări au obținut examenele oferite de Cambridge. Peste 10.000 de companii, instituții guvernamentale, școli și universități le acceptă și le recunosc. Centrul oferă pregătire, teste de pre-examinare și posibilități de înscriere pentru următoarele examene/certificate:
Cambridge PET (Preliminary English Test) (B1), un examen pentru cei cu cunoştinţe de limba engleză de bază.
Cambridge FCE (First Certificate in English) (B2), un examen de nivel mediu, util celor care doresc să lucreze într-o ţară străină sau pentru o companie străină cu limba de comunicare engleză. Certificatul este recunoscut şi căutat de companii, scoli şi universităţi din Europa.
Cambridge CAE (Certificate in Advanced English) (C1), un examen la nivel avansat, util celor care au nevoie de limba engleză pentru angajare sau pentru studiu. Recunoscut de majoritatea universităţilor din Marea Britanie.
Cambridge CPE (Certificate of Proficiency in English) (C2), examenul cu cel mai înalt grad de dificultate.
2. Certificate ESOL emise de LCCI (London Chamber of Commerce & International Qualifications): JETSET (SET)  (Senior English Test).
3. Certificate IELTS (International English Language Testing System), populare pentru cei care doresc să studieze sau să lucreze în străinătate și recunoscute în Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda şi Canada. Examinarea se face prin Consiliul Britanic și se oferă Certificate în funcție de punctaj ( de la 4 puncte (B1) la 9 puncte (C2).
4. Certificate TOEFL (Test of English as a Foreign Language) oferite tot prin Consiliul Britanic. Certificat căutat mai ales in USA.
5. Certificate ISE (Integrated Skills in English) oferite de Trinity College din Londra, pentru nivele de la ISE I (B1) la ISE IV (C2).

Petru cei ce sunt gata să muncească in Marea Britanie putem pegăti pentru nivelele cerute de Home Office/UKBA (TOEIC Tests), de la nivel A2 la C2.

Pentru Engleza de afaceri:
University of Cambridge (ESOL Examinations for Business English) :
BEC (Business English Certificate) - Preliminary (B1) pentru nivelul de bază, BEC (Business English Certificate) - Vintage (B2) pentru nivel mediu sau BEC (Business English Certificate) – Higher (C1) pentru avansați.  Moved Here custom case study.