• Cursuri pentru școlari și elevi

Fie că îi ajută la şcoală, fie că au nevoie de engleză în afara şcolii, cursurile noastre sunt alcătuite în aşa fel încât elevii să învețe limba prin jocuri, cântece și exerciţii distractive sau prin efectuarea de teste repetate în vederea examenelor din viitor. Avem manuale și materiale audio-vizuale croite după dorinţele şi necesităţile fiecărui grup. Bilblioteca centrului deţine şi ea o gamă largă şi variată de materiale didactice britanice și americane.

Cursurile se țin pentru grupuri mici (6 în grupă). Fiecare modul are o singură şedinţă pe săptămână a două ore și durează 10 săptămâni. Individual, perechi sau pentru grupuri de 3 elevi, cursanții pot participa la cursuri cu o frecvență mai mare de ore. Pentru eliberarea certificatelor se va păstra sistemul Grilei Comunității Europene, ca și la adulți.

Pentru clasele I – IV (English for Children)
Pentru copii de 7 – 11 ani există trei nivele de pregătire: Beginners, Pre-Intermediate, Intermediate.  La sfârșitul fiecarui modul/nivel, copiii pot obține diferite certificate de încurajare. Vezi și  Teste, Examene, Certificate.

Pentru clasele V – VIII (Young Learners English)
Pentru elevii între 12 – 14 ani avem 4 Nivele de limba engleză: Beginners, Pre-Intermediate, Intermediate și Upper-Intermediate.  Pe masură ce își înșusesc abilitățile și nivelul necesar, copiii se pot îndrepta spre testările de tip Cambridge specifice vârstei sau spre testele Jetset (Jet) oferite de LCCI. Vezi și Teste, Examene, Certificate.

Pentru clasele IX – XII (Teenagers)
Pentru adolescenți avem 4 nivele de engleză specifice vârstei lor: Beginners, Pre-Intermediat, Intermediate și Upper-Intermediate.  Se fac pregătiri pentru școală și pentru folosirea limbii engleze în afara școlii. Incepând cu nivelul 3, adolescenții au posibilitatea de a se pregăti pentru examenele internaționale sau pentru examenele necesare în țară. Vezi și:Teste, Examene, Certificate. Read Review uk dissertation help 2019.